PlatformCHD familie contactdag 2024

Over dit evenement

Categorie
Sociaal
Organisator
Frank Meijer
Datum en tijd
15 sep. 2024 11:00 - 18:00
Locatie
Arnhem

PlatformCHD familie contactdag 2024

Dit jaar vindt de contactdag voor de tweede achtereenvolgende keer plaats in het Nederlands Openluchtmuseum in Arnhem. Vorig jaar zijn er 18 families geweest en een aantal konden op het laatste moment niet komen vanwege medische omstandigheden. We doen het graag nog een keer over met een nieuw en voor de kinderen en ouders extra aantrekkelijk programma. De dag begint weer om 11.00 uur en duurt tot 17.00 uur. Er is ook weer een lunch geregeld. De rest van het programma houden we nog even geheim. We sluiten de dag af met een borrel bij de speeltuin. Schrijf je in dan gaan we het organiseren. 

Er is natuurlijk voldoende ruimte voor lotgenotencontact en voor individuele activiteiten. Maar voel je niet verplicht. We willen vooral een ontspannen en gezellige dag organisren. Speciaal voor de kinderen is er het Kindererf, de Zaanse Schans met Oud-Hollandse spelletjes, een antieke poffertjeskraam en nog veel meer.

De contactdag is gratis voor alle leden van PlatformCHD. Niet-leden kunnen zich ook aanmelden en betalen een eenmalige bijdrage van € 25. Wanneer je gelijk lid wordt, verrekenen wij de eigen bijdrage met het eerste jaar lidmaatschap. Ook als je nog geen lid bent van PlatformCHD ben je dus van harte uitgenodigd. Schrijf je nu in. Je ontvangt dan een bevestiging van je deelname via de mail.

We hopen op een grote opkomst met veel kinderen en hopelijk ook opa’s en oma’s!